Ervaringen van eerdere deelnemers

"Wat is het gaaf geweest. Hard werken, inspirerend, maar ook confronterend en pittig op z`n tijd. Het is goed zo. Ondanks dat mijn job niet 180 graden anders is geworden, heb ik er in zoveel opzichten veel aan gehad.

Ik voel me sterk, opnieuw opgebouwd en heb mijn vuurtje, mijn drive weer gevonden. Mijn missie is geslaagd en een enorm dikke dankjewel voor jou.  Bedankt voor al je feedback, je kritische vragen, je nog kritischere vragen... en de vraag die je juist even uitstelde. Maar ook voor je duidelijkheid, motivatie, flexibiliteit en wake-up calls. Het was een voorrecht het programma bij en met je te mogen doen! Ik heb m'n kompas gevonden 🙂 "

Simone

"Door CJED ben ik gaan inzien dat je mag kijken naar wat bij jou past, zonder daarbij vast te houden aan bestaande rollen. Dat je dus echt iets van jezelf mag creëeren en uit mag spreken wat dat dan is. En ik ben erin gaan geloven dat je ook in loondienst daardoor veel meer invloed kan hebben op wat je allemaal oppakt en onderneemt.

Ik twijfelde wel of het wel het juiste moment was voor CJED, omdat ik pas een jaar in mijn huidige baan zit. En ik vroeg me ook wel af of het niet stom is om op je 30e al een loopbaancoach in te schakelen.

Door CJED heb ik veel meer inzicht gekregen in wat mijn talenten zijn en hoe ik die naar voren kan brengen. Mijn verhaal en personal brand zijn veel duidelijker geworden. Daardoor kan ik ook makkelijker beoordelen of vacatures bij mij passen of niet. Maar het programma heeft me ook veel gebracht op het gebied van persoonlijke ontwikkeling in brede zin. Mijn zelfvertrouwen is gegroeid en het programma heeft me een hoop positiviteit, kracht ene energie gegeven. Verder merk ik dat ik, zonder dat het als 'werken' voelt, met mensen praat, netwerkgesprekken houd. Kortom, werk aan het realiseren van mijn droombaan. Het feit dat ik het ongemerkt doe, komt echt door de grondigheid en praktische inslag van CJED!

Heel veel dank voor jouw inzet! Want dat is voor mij het onderscheidende kenmerk voor dit programma. Je bent betrokken, soms ook streng, probeert iemand echt te leren kennen om vervolgens regelmatig een spiegel voor te houden. Bij mij heeft dat heel erg goed gewerkt. Ik heb er zoveel uit kunnen halen door alle feedback die ik elke keer weer op mijn werkboeken kreeg."

Eline

"Vorig jaar oktober ben ik begonnen in mijn huidige baan, waar ik het heel erg naar mijn zin heb en op mijn plek zit. Ik zit zelfs zo op mijn plek dat ik sinds 1 september teamleider ben van 2 teams en deel uitmaak van het MT. Ik ben hier uiteraard heel trots op en dat wilde ik even met je delen, want zonder het traject bij jou was ik niet zo ver gekomen!"

Annemarie

"Ik zou het coachingsprogramma zeker aanraden! Omdat je enorm veel over jezelf leert. Je zoomt in op je dromen, in plaats van te focussen op banen. Je zelfvertrouwen groeit. Daarnaast vind ik dat je een hele verfrissende blik hebt op het begrip werken. Iemand die bij jou het coachingsprogramma volgt, wordt niet alleen op weg geholpen op werkgebied. Maar het is ook een waar cadeau aan jezelf, omdat je als persoon ook groeit.

Daarnaast zou ik het programma ook aanraden boven individuele coaching, omdat de groep mij ook enorm veel heeft gebracht, nieuwe inzichten, motivatie, en ik kreeg de kans om stappen te zetten (in een veilige omgeving) in het delen van ervaringen/dromen/stappen etc. En de grap is: normaal ben ik meer iemand die dit in een 1 op 1 traject aan zou gaan.”

Diana

"Het heeft me geholpen in het proces om mijn volgende stap in mijn loopbaan te zetten. Door mijn talenten te achterhalen en te bekijken welke rollen en organisaties het beste bij me passen. Heel verhelderend en inspirerend. Prettige werkvorm met video, opdrachten en gesprekken."

Brechje

"CJED heeft me laten inzien dat ik veel meer in mijn mars heb dan ik zelf dacht of durfde te hopen. Het heeft me heel veel energie, rust en enthousiasme gebracht. Een drive om dat te gaan doen waar ik gelukkig van word. Nee durven zeggen en los kunnen laten. Een enorme boost van mijn zelfvertrouwen met betrekking tot mijn (werk)toekomst. Wat er tezamen voor zorgt dat ik voor mijn droombaan durf, kan en wil gaan!

Voor ik aan CJED begon, twijfelde ik wel over de afstand. Maar dat is geen enkel moment een belemmering geweest. Het voelde allemaal zo betrokken en dichtbij, ik heb totaal niets gemerkt van de afstand tussen Utrecht en Eindhoven. Ik heb er ontzettend van genoten. Van alle opdrachten, alle mooie inzichten, anders kijken naar, het op en neer mailen en ondertussen super veel gedaan krijgen en leren van en over mezelf.

Als je er echt voor gaat, even deze tijd aan jezelf geeft, kom je met dit programma tot prachtige dingen. Het hoeft niet per direct je droombaan te zijn, maar ik weet zeker dat iedereen zijn droombaan in ieder geval een stukje dichter bij kan halen."

Nienke

"Maartje heeft me ontzettend prettig geholpen. Ik weet nu wat ik echt graag wil uit alle dingen die ik leuk vind en ik heb ook het vertrouwen en de handvatten om dit te realiseren. En met resultaat: een hele mooie nieuwe baan!"

Olav

"Vorig jaar rond deze tijd had ik dit niet durven dromen. Het voelt zo fijn om iets te doen waar ik energie van krijg. Ik had nooit verwacht dat ik blij zou worden van 4 dagen werken, ik werk er zelfs soms 5."

Lieke

"Mijn deelname aan CJED heeft het geloof in mijn eigen talenten en krachten weer teruggebracht. Het heeft mij helderheid en zekerheid verschaft in hoe mijn droombaan eruit zou moeten zien en wat ik daarvoor nodig heb om dat te kunnen bereiken. En ook niet onbelangrijk, het was ook nog eens heel leuk om te doen! Bezig zijn met inzicht verschaffen in je droombaan zorgt voor nieuwe energie, obstakels worden overwonnen, je leert nieuwe mensen kennen. Je wordt weer in beweging gezet, zodat letterlijk alle energie gaat stromen en dat is een heerlijk gevoel!"

Mira

Ben jij klaar voor je eigen doorbraak op weg naar je droombaan?

Meld je dan nu aan en start direct met het creëren van jouw droombaan

Ja, ik meld me nu aan