Deze video gaat op 10-10-2018 om 23.59 offline


(Check het speciale webinar aanbod onder de video!!!)

Wil jij nu echt tijd & aandacht geven aan het optimaliseren van je werkgeluk en een droombaandoorbraak gaan realiseren? Pak jij je verantwoordelijkheid voor je eigen werkgeluk?

Bestel dan hier je ticket met vroegboekkorting voor mijn event  1 dag voor je Droombaandoorbraaken op 23 november. Gebruik je daarbij de code BonusVIP als 1 van de 10 eersten, dan krijg jij bovendien die te mooie webinarbonus er bij: een VIPkaart, je zit op de eerste rij en krijgt alles nog intenser mee én ik ga je na afloop van het event persoonlijk 30 minuten coachen tijdens een Super Coachsessies (t.w.v. €97)

Belangrijk is om die eerste stap te zetten. Die eerste stap op weg naar jouw droombaan. Om de verantwoordelijkheid voor je eigen droombaan te pakken. Tijdens mijn event geef ik je een hele dag om 100% tijd en aandacht te schenken aan jouw droombaandoorbraak. Geen afleiding van werk, deadlines, kinderen of andere zaken die oh zo belangrijk lijken. Nee, volle focus op wat echt belangrijk is: jij en jouw (werk-)geluk.

Ik leer je tijdens het event welke stappen je moet zetten en ik help je een droombaandoorbraak te realiseren. Want als je eenmaal in beweging bent, en echt vertrouwt en gelooft in jezelf en jouw droombaan, dan ben ook jij niet meer te stoppen. Dan kun je niet anders dan jouw droombaan verwezenlijken.