De 5 vragen die je jezelf moet stellen om je droombaan te vinden


Deze video gaat op 10-3-2019 om 23.59 offline


(Check het speciale webinar aanbod onder de video!!!)

Ben jij er klaar voor om je verantwoordelijkheid voor je eigen werkgeluk en ga je je eigen droombaan werkelijkheid te laten worden? Om echt gelukkig te gaan worden in je werk, en daarbuiten?

En gun jij jezelf een volle dag tijd, aandacht, inspiratie en positieve energie om met dit thema aan de slag te gaan?

Dan ben je van harte welkom op mijn event 1 dag voor je droombaandoorbraak op 5 april a.s..

Tijdens mijn event verander ik je kijk op werk compleet.

Van onmogelijkheden en vaste, gebaande paden gaan we naar mogelijkheden en vertrouwen. Vertrouwen in jezelf, je droombaan en de toekomst.

Wil jij elke dag fluitend naar je werk én fluitend weer thuis komen? Vol energie en positiviteit?

Meld je dan aan voor mijn event. Want stel je eens voor dat jij op basis van dat vertrouwen en vanuit positiviteit en energie, knopen doorhakt en je droombaan creëert.

Tijdens mijn event leer ik je welke stappen je moet zetten en laat ik je een droombaandoorbraak realiseren. Want als je eenmaal in beweging bent, en echt vertrouwt en gelooft in jezelf en jouw droombaan, dan ben ook jij niet meer te stoppen. Dan kun je niet anders dan jouw droombaan verwezenlijken.

Ik ga ervoor zorgen dat het echt een indrukwekkende dag voor je wordt, vol positiviteit en inspirerende verhalen. Een cadeau voor jezelf.

En tijdens het webinar deed ik het aanbod om samen met een vriend of vriendin te komen. Omdat ik het onwijs belangrijk vind dat we die dag met een fijne groep mensen samen zijn.

Momenteel kost een ticket €129 (de uiteindelijke prijs wordt € 149 vanaf 18 maart). Maar jij kunt nu een vriendenticket voor 2 personen kopen voor €178. Dat is dus €60 korting PER PERSOON ten opzichte van de uiteindelijke prijs!

Er zijn 10 vriendentickets beschikbaar, dus wacht niet te lang.

Je vriendenticket koop je hier.

Ik zou het super tof vinden als je er 5 april bij bent. Het belooft echt een feestje te worden!

Groetjes,