Helaas...
de opname van het webinar is inmiddels offline

En baal je nu? Flink? Omdat je heel graag je droombaan wilt gaan vinden, maar niet weet waar te beginnen? Terwijl je er wel klaar voor bent om de eerste stappen nu echt te gaan zetten?

Dan heb ik goed nieuws. Wees van harte welkom op mijn event 1 dag voor je Droombaandoorbraak op 5 april a.s.

Tijdens mijn event geef ik je een hele dag om 100% tijd en aandacht te schenken aan jouw droombaandoorbraak. Geen afleiding van werk, deadlines, kinderen of andere zaken die oh zo belangrijk lijken. Nee, volle focus op wat echt belangrijk is: jij en jouw (werk-)geluk.

Ik beloof je: tijdens mijn event verander ik je kijk op werken compleet. Van onmogelijkheden en vaste, gebaande paden gaan we naar mogelijkheden en jouw eigen persoonlijke droombaanpad. Naar vertrouwen, in jezelf, jouw droombaan, jouw keuzes en jouw toekomst. En krachtige keuzes. Want ja, wees voorbereid, die ga je maken.

Je gaat echt in je droombaanmindset stappen en ik geef je toepasbare tips en super krachtige oefeningen die echt een verschil voor je gaan maken. Je neemt afscheid van belemmerende gedachtes en angsten, zodat je volledig kunt, wilt en durft te gaan voor optimaal werkgeluk, vol vertrouwen, vanuit jouw persoonlijke kracht. Ik leer je welke stappen je moet zetten om een droombaandoorbraak te realiseren en gelukkig te worden.

Er komen bovendien mooie mensen om je te inspireren met hún verhaal over hoe zij hun droombaan hebben gerealiseerd. En ik ga je helpen om uit je hoofd en in je hart te komen. Om te gaan voelen, in plaats van te denken. Want dat laatste, dat doe je al meer dan genoeg waarschijnlijk.

En aan het eind van de dag ga je naar huis met een concreet en persoonlijk stappenplan, hoe fijn is dat!

Kortom, we maken er echt een feestje van die dag. Laat je inspireren, laat je raken, zeg je angsten en belemmerende gedachtes vaarwel en creëer die droombaandoorbraak.

Kom je ook?

Groetjes,