Krachtige keuzes maken doe je zo:
6 strategieën om moeilijke keuzes in no brainers te veranderen


Deze video gaat op 11-11-2018 om 23.59 offline


(Check het speciale webinar aanbod onder de video!!!)

Ben jij er klaar voor om nu krachtige keuzes te gaan maken op werkgebied? Pak jij je verantwoordelijkheid voor je eigen werkgeluk en ga je je eigen verhaal schrijven?

Bestel dan hier je ticket voor mijn event  1 dag voor je Droombaandoorbraaken op 23 november. Gebruik je daarbij de code kiezenisgoud als 1 van de 10 eersten, dan krijg jij bovendien die te mooie webinarbonus er bij: een bekrachtigingssessie in december of januari  waarin we in een groep kijken waar jij op dat moment staat en wat je nodig hebt om in beweging te blijven. Waarin we jouw droombaandoorbraak dus nog verder verstevigen.

Belangrijk is om die eerste stap te zetten. Die eerste stap op weg naar jouw droombaan. Om de verantwoordelijkheid voor je eigen droombaan te pakken. Tijdens mijn event geef ik je een hele dag om 100% tijd en aandacht te schenken aan jouw droombaandoorbraak. Geen afleiding van werk, deadlines, kinderen of andere zaken die oh zo belangrijk lijken. Nee, volle focus op wat echt belangrijk is: jij en jouw (werk-)geluk.

Ik beloof je: tijdens mijn event verander ik je kijk op werken compleet. Van onmogelijkheden en vaste, gebaande paden gaan we naar mogelijkheden en jouw eigen persoonlijke droombaanpad. Naar vertrouwen, in jezelf, jouw droombaan, jouw keuzes en jouw toekomst.

Je gaat echt in je droombaanmindset stappen en ik geef je toepasbare tips en super krachtige oefeningen die echt een verschil voor je gaan maken. Je neemt afscheid van belemmerende gedachtes en angsten, zodat je volledig kunt, wilt en durft te gaan voor optimaal werkgeluk, vol vertrouwen, vanuit jouw persoonlijke kracht. Ik leer je welke stappen je moet zetten om een droombaandoorbraak te realiseren en gelukkig te worden.

Ben je er bij?

Groetjes,