Je bent er bijna...

Bevestig alleen nog even je mailadres*

  • 1

    Bevestig je e-mailadres door op de link te klikken in de e-mail die ik net naar je heb verstuurd.

  • 2

    Zet mijn e-mailadres (maartjekoppen@pimpyourcareer.nu) in de adressenlijst van je e-mailprovider. Zo voorkom je dat mijn mails onbedoeld in de spam- of reclamefolder belanden.

LET OP:
Sommige mailsystemen zetten mijn mails automatisch in je spam- of reclamefolder. Check daar dus even als je binnen het uur geen mail van me binnenkrijgt. En mail anders naar maartjekoppen@pimpyourcareer.nu, dan maak ik je aanmelding in orde!

* Deze extra stap is nodig om jouw privacy te garanderen en ervoor te zorgen dat niemand zonder jouw toestemming iets aanvraagt en je op een mailinglijst plaatst. Ik wil jou namelijk alleen mailen als jij dat zelf ook wilt!

Groet,