Inspiratiekaarten

Een stukje inspiratie voor aan de muur, of door de brievenbus

Op veler verzoek, zijn vanaf nu eindelijk de pimpspiratiekaarten te koop!

Wat dacht je van iemand weer eens ouderwets verrassen met een persoonlijke kaartje? Of hang je liever zelf een #pimpspiratiekaart op?

Wil jij meer dan 5 kaarten?

Wil je meerdere sets tegelijk bestellen? Omdat je bijvoorbeeld je medewerkers wilt verrassen met een inspirerende kaart bij hun kerstkado? Of omdat je de kaarten wilt gebruiken als weggever bij een event (super leuke invulling van een goodiebag!)? Hartstikke leuk! Stuur me dan een mailtje (maartjekoppen@pimpyourcareer.nu) en dan kijken we wat er mogelijk is.

FAQ

Kan ik de kaarten bij iemand anders laten bezorgen? +

Ja, de inspiratiekaarten zijn natuurlijk een super leuk kado om iemand mee te verrassen. Wil je een hele set (5 kaarten) kado doen? Binnen het bestelproces kun jena het invullen van je eigen gegevens ook aangeven op welk adres de kaarten bezorgd kunnen worden. Wil je één kaart naar iemand versturen? Bestel dan een setje en stuur zelf de kaart met een persoonlijke boodschap door naar degene die je wilt verrassen.

Hoe snel heb ik de inspiratiekaarten in huis? +

Binnen 3 tot 5 werkdagen liggen de inspiratiekaarten bij je op de deurmat (tenzij er vanwege drukte door bijvoorbeeld feestdagen vertraging bij PostNL ontstaat).

Kunnen de kaarten ook buiten Nederland worden verstuurd? +

Uiteraard! Stuur me in dat geval een mailtje (maartjekoppen@pimpyourcareer.nu), dan regelen we dat.

Kan ik ook andere producten met deze quotes bestellen? +

Op dit moment zijn er alleen de inspiratiekaarten. Maar heb jij een grandioos idee voor een ander product? Stuur me een mailtje (maartjekoppen@pimpyourcareer.nu) en ik kijk wat ik voor je kan betekenen!

Waar kan ik terecht met vragen? +

Stuur me een mailtje (maartjekoppen@pimpyourcareer.nu) of neem telefonisch contact met me op op 06-18116235. Ik help je graag verder!