Je staat op de wachtlijst!

Ik laat jou als eerste weten wanneer je je kunt aanmelden voor de nieuwe ronde zodat jij zo snel mogelijk je deelname veilig kan stellen.

Had ik je al verteld dat ik het echt heel gaaf vind en ook heel stoer dat jij nu stappen wilt gaan zetten? Echt, er is lef voor nodig om uit te spreken dat hoe het nu gaat, voor jou niet ok is. Dat je daar geen genoegen meer mee neemt. En dat je dus in actie wilt komen om daar verandering in aan te brengen. Ik meen het, dat getuigt echt van lef. Want hoeveel makkelijker is het om gewoon te blijven waar je nu bent, te berusten in wat je nu hebt.

Maar ik ben blij dat jij het lef hebt om voor je eigen geluk te kiezen. Hoe spannend dat ook is. Want je weet niet waar het je gaat brengen. En je weet ook niet hoe het pad er naartoe eruit gaat zien. Maar één ding weet je wel: het gaat anders worden. Beter!

Door deze stap te zetten, kan het je binnenkort vergaan zoals Mieke. Zij ging je voor, volgde dit coachingsprogramma. En moet je zien wat het haar bracht (het wachtwoord voor de video is: Droombaangeheimen)! Ik beloof je, dit is ook voor jou weggelegd. Ik houd je op de hoogte wanneer jij kan starten en ga je helpen om die stappen te zetten. Want mensen met lef, daar houd ik van en daar werk ik graag mee samen!

Help je me mijn doel te behalen?

Ik zou het heel erg gaaf vinden als jij mij helpt mijn doel te behalen zoveel mogelijk mensen aan een droombaan te helpen. Dat kan door anderen in je netwerk te wijzen op dit coachingsprogramma. Help je mee?