Ben jij klaar om je baan een boost te geven?

>>> Wordt nu lid en start op 6 januari met de vernieuwde versie van dit positieve programma <<<

 • Sleep jij jezelf regelmatig naar je werk omdat je opziet tegen weer een dag op kantoor?
 • Heb je 's avonds geen puf meer voor een sociaal leven omdat je werk alleen maar energie vreet?
 • Ben je in een sleur belandt, kun jij nu al uittekenen hoe de komende weken eruit gaan zien?
 • Ben je je eigen gestress meer dan zat?
 • Wil jij jouw huidige werk leuker maken, zodat je fluitend 's avonds weer naar huis gaat?
 • Wil je zelf het heft in handen nemen?
 • Kan jij wel wat nieuwe inspiratie & motivatie gebruiken op je werk?
 • Wil je meer plezier en energie uit je werk halen en liever vandaag dan morgen?

  Sluit je dan aan bij de Boost je Baan community

  en haal binnen no time meer plezier en energie uit je werk

  Je werk is leuk. Je haalt er bergen energie uit. Geniet er van. De tijd op je werk vliegt voorbij. Vol energie ga je de avond in. En je kijkt uit naar weer een dag fijn werken.

  Ja, dat is mogelijk. Ook voor jou.

  Als jij de 5 sleutels tot meer werkgeluk kent én toepast. En je omgeeft met mensen die stuk voor stuk ook voor meer werkgeluk gaan. Die allemaal het werkgelukvirus bij zich dragen en verspreiden. Waarmee jij ook snel besmet zal zijn.

  Als lid van de Boost je Baan community deel ik niet alleen deze 5 sleutels met je. Ik geef je ook een jaar lang inspiratie én praktische en concrete tips om de 5 sleutels concreet in praktijk te brengen.

  52 weken lang geven we samen je huidige werk een boost. Door wekelijks een mail met een opdracht, een tip, een vraag, inspiratie.


  Om je aan het denken te zetten. Om je even stil te laten staan. Om je tot actie aan te zetten (want hé, de enige die een verandering in gang kan zetten, dat ben jij zelf!). Om je bewust te laten worden.


  En vooral ook om weer plezier te hebben en weer energie uit je werk te halen.

  Wat krijg je?

  €7,50 per maand

  Yup, dat is geen geld voor zoveel inspiratie, positiviteit en energie die je gaat krijgen, I know. Een lekkere lunch kost meer en is binnen een half uur naar binnen gewerkt.


  En ik verzeker je, van je lidmaatschap van de Boost je Baan community heb je véél langer plezier en vooral ook profijt, ook nadat de 52 weken om zijn!

  Voel jij aan alles dat je toe bent aan een boost?

  Stel het dan niet langer uit en kom vandaag nog in actie! Ik sta te popelen om dit samen met jou aan te gaan! Meld je nu aan, dan start je 6 januari het jaar met een energieke boost!

  Na een druk op de knop kom je op de bestelpagina terecht waar je via Ideal veilig en snel kunt betalen. Je betaalt € 90 voor een jaar deelname vol met super waardevolle, leerzame, inspirerende en leuke tips, tools, opdrachten en meer.

  Wie ben ik?

  Ik ben Maartje Koppen, Droombaancoach van P.I.M.P. your career. Ik geloof oprecht dat werken leuk kan zijn. Sinds 2012 begeleid ik mensen om hun Droombaan te ontdekken en te verwezenlijken. Dagelijks kijk ik, voor mezelf en voor anderen,  hoe het leuker kan, hoe je jezelf blijft inspireren en motiveren. Dat maakt dat ik na al die jaren nog steeds volmondig zeg "Ik heb mijn Droombaan!". En dat gun ik jou ook. Daarom richtte ik de Boost je Baan community op. Voor die oh zo broodnodige portie plezier en positieve energie in je werk. En geloof mij, daar heb je ook buiten je werk profijt van!


  Eerdere leden zeggen dit

  "Boost je Baan is super gaaf opgezet. Wat een respect voor alle tijd en energie die je erin hebt gestopt maar ook het enthousiasme en de kwaliteit die ervan af straalt."

  Martine

  "Mooi om een aantal zaken die ik wel weet, maar nog niet of niet meer toepas, weer onder de aandacht kwam."

  José

  "Leuk, inspirerend en praktisch. De manier waarop je communiceert is energiek en vrolijk.Boost je Baan gaf mij elke week een moment om tegen aspecten in mijn baan anders aan te kijken."

  Marc

  "Een feest van herkenning van dilemma's waar anderen tegenaan lopen, en ik dus ook. Confronterend en verhelderend tegelijk. Heb van je tips genoten. Super lief, attent, profi en constructief."

  Lucy

  "Ik heb veel aan Boost je Baan. Waar mogelijk adviseer ik mensen om dit ook te doen, het is zo prettig af en toe met je zelf bezig te zijn!"

  Suzanne

  "Super bedankt voor je originele aanpak, het heeft me echt inzicht verschaft en goed gedaan."

  Arie

  "Boost je Baan laat je weer even nadenken over alle dingen die ook bij leuk werk horen en met de inhoud vrij weinig te maken hebben en die dus snel vergeten worden. Het uitvoeren van de tips zorgt er niet alleen voor dat je eigen baan leuker wordt maar ook dat de sfeer op de werkvloer een boost krijgt."

  Marte

  "Het heeft mij gebracht dat ik weer wat meer stil sta bij de randvoorwaarden voor leuk werk en wat ik daar zelf aan kan doen. Het heeft er ook voor gezorgd dat ik duidelijker heb wat voor mij belangrijk is voor een goede sfeer en fijne werkplek."

  Noor

  "Inspirerend en leuk om interactie te zien (en te hebben) in de Facebookgroep. Een goed initiatief!"

  Wietske

  Gun jij jezelf ook meer plezier en energie in je werk?

  Sluit je dan aan bij de community

  Voor slechts €7,50 per maand maak jij onderdeel uit van deze positieve community en ontvang je een jaar lang inspiratie, tips, opdrachten en meer  om je baan een boost te geven.

  Na een druk op de knop kom je op de bestelpagina terecht waar je via Ideal veilig en snel kunt betalen. Je betaalt € 90 voor een jaar deelname vol met super waardevolle, leerzame, inspirerende en leuke tips, tools, opdrachten en meer.  Veelgestelde vragen

  • q-iconIk heb al heel leuk werk, voegt lidmaatschap aan de Boost je Baan community dan nog wel wat toe?

   Werk kan altijd leuker! En ook een Droombaan moet je levend houden, is mijn eigen ervaring. Blijf je daar niet aan werken, dan bestaat het risico om in een sleur terecht te komen en uit het oog te verliezen wat jouw baan een Droombaan maakte. Lid zijn van de Boost je Baan community houdt je scherp, voorziet je van nieuwe inspiratie  en helpen te voorkomt dat je in die sleur wegzakt.

  • q-iconIk heb op dit moment geen werk, maar ben op zoek naar een nieuwe baan. Is het slim om lid te worden te doen?

   De Boost je Baan community is er echt op gericht dat je de tips, tools en opdrachten direct in een werkcontext kunt toepassen. Als jij momenteel niet werkt, haal je er niet het maximale uit. Dan raad ik je aan om lid te worden zodra je een nieuwe baan gevonden hebt (want je kunt op ieder willekeurig moment beginnen aan jouw Boost je Baan-jaar!).

  • q-iconIk krijg al zoveel mails, ik ben bang dat ik ondergesneeuwd raak.

   Ik heb er heel bewust voor gekozen om jou elke zondagmiddag op een vast tijdstip een mail te sturen. Zo weet je precies wanneer je de Boost je Baan-mail kunt verwachten (die bovendien makkelijk te herkennen en terug te vinden is in je mail, trust me). En kun je nog voordat de hectiek van een nieuwe werkweek begint, kijken wat deze Boost je Baan-week voor jou in petto heeft.

  • q-iconKan ik ook enkele maanden meedoen, in plaats van een heel jaar?

   Nee, je betaalt in één keer vooraf voor de volledige 52 weken. Maar dan heb je dus wel 52 super waardevolle mails in je bezit met leerzame, inspirerende en leuke tips, tools, opdrachten en meer. Én de 5 sleutels tot optimaal werkgeluk. Die nu, maak zeker ook op een later moment, je heel veel gaan brengen. Én last but not least, een jaar lang een positieve groep mensen om je heen, hoe fijn is dat!

  • q-iconIk weet al hoe mijn Droombaan eruitziet en dat het roer om moet om die te verwezenlijken, voegt Boost je Baan voor mij dan nog iets toe?

   Als jij nu stappen gaat zetten om het roer om te gooien, dan raad ik je aan om daar al je aandacht en energie aan te besteden. En dus nu niet lid te worden van de Boost je Baan community.

  • q-iconIk wil echt grondig gaan kijken hoe ik ik maximaal plezier en energie uit mijn werk haal, is dit dan het juiste programma voor mij?

   Wil je echt de diepte ingaan en ontdekken hoe jouw droombaan eruitziet en hoe je die kunt verwezenlijken en daarbij persoonlijk door mij gecoacht worden? Dan is het coachingsprogramma Creëer je eigen droombaan waardevoller voor jou.

  • q-iconIk begin net met een nieuwe baan, is het dan wel handig om nu lid te worden?

   Dat is juist een uitgelezen kans! Zo kun je vanaf dag één actief aan de slag om echt te gaan genieten van jouw nieuwe baan en kun je waar mogelijk jouw nieuwe baan nog kneden in zo’n vorm dat jij er maximaal plezier en energie uithaalt.

   Of, zoals één van de leden het verwoordt: “Ik hoop dat mijn nieuwe baan me net zoveel vreugde zal opleveren als jouw baan dat voor jou doet. En om dat te realiseren doe ik graag mee aan Boost je Baan. Het lijkt me goed om elke week even na te denken over wat ik er uit haal en erin stop. Super gaaf dat je dat aanbiedt.”