We zijn maandag gestart, maar je kunt je nog tot dinsdag middernacht aanmelden

Ja, ik meld me nu aan

Ja, ik wil meer werkgeluk!

dit veld niet invullen s.v.p.

Kan jouw baan wel een boost gebruiken?

  en wil jij leren met welke 5 sleutels jij zelf jouw werkgeluk kunt vergroten?

  • Sleep jij jezelf regelmatig naar je werk omdat je opziet tegen weer een dag op kantoor?
  • Heb je 's avonds geen puf meer voor een sociaal leven omdat je werk alleen maar energie vreet?
  • Ben je in een sleur belandt, kun jij nu al uittekenen hoe de komende weken eruit gaan zien?
  • Ben je je eigen gestress meer dan zat?
  • Wil jij jouw huidige werk leuker maken, zodat je fluitend 's avonds weer naar huis gaat?
  • Wil je zelf het heft in handen nemen?
  • Kan jij wel wat nieuwe inspiratie & motivatie gebruiken op je werk?
  • Wil je meer plezier en energie uit je werk halen en liever vandaag dan morgen?

  Doe dan GRATIS mee met Boost je Baan - de challenge

  En haal in 1 week meer plezier en energie uit je werk

  Je werk is leuk. Je haalt er bergen energie uit. Geniet er van. De tijd op je werk vliegt voorbij. Vol energie ga je de avond in. En je kijkt uit naar weer een dag fijn werken.

  Ja, dat is mogelijk. Ook voor jou.

  Om dat voor elkaar te krijgen, ga ik je tijdens deze challenge

   5 sleutels geven naar meer werkgeluk
   opdrachten aanreiken om de 5 sleutels concreet in praktijk te brengen
   een hele belangrijke les met je delen die voor mij hét verschil maakte

  Ja, ik doe mee

  Ja, ik wil meer werkgeluk!

  dit veld niet invullen s.v.p.

  5 dagen lang  geven we samen je huidige werk een boost. Door dagelijks een sleutel van werkgeluk met je te delen met daaraan gekoppeld een concrete opdracht.


  Om je verantwoordelijkheid te pakken voor je eigen werkgeluk.

  Wat krijg je?

  GRATIS

  Twee keer per jaar geef ik mensen als jij de kans om gratis mee te doen aan deze challenge.


  Deze keer starten we juist op blue Monday, de 'meest depressieve dag van het jaar', om meer positiviteit in je werk te gaan brengen.

  Pak jij de verantwoordelijkheid voor je eigen werkgeluk?

  Meld je meteen aan, dan krijg je direct de voorbereidende opdracht en starten we op Blue Monday 0p 21 januari met het boosten van jouw baan.

  Ja, ik ga de uitdaging aan

  Ja, ik wil meer werkgeluk!

  dit veld niet invullen s.v.p.

  Wie ben ik?

  Ik ben Maartje Koppen, Droombaancoach van P.I.M.P. your career. Ik help hoogopgeleide vrouwelijke 30-ers die geen genoegen meer nemen met ‘wel ok’ of ‘so so’ werk, maar niet weten hoe het anders kan, om hun droombaan te ontdekken, te verwezenlijken en leuk te houden. Zodat ze optimaal plezier, voldoening én energie uit hun werk halen. En dat werkt positief door op hun privéleven. 

  Dagelijks kijk ik, voor mezelf en voor anderen,  hoe het leuker kan, hoe je jezelf blijft inspireren en motiveren en hoe je zelf de regie over je eigen werk kunt pakken. Dat maakt dat ik na al die jaren nog steeds volmondig zeg "Ik heb mijn Droombaan!". En dat gun ik jou ook. Daarom ontwikkelde ik Boost je Baan. Voor die oh zo broodnodige portie plezier en positieve energie in je werk. En geloof mij, daar heb je ook buiten je werk profijt van!

  Eerdere deelnemers zeggen dit over Boost je Baan

  "Boost je Baan is super gaaf opgezet. Wat een respect voor alle tijd en energie die je erin hebt gestopt maar ook het enthousiasme en de kwaliteit die ervan af straalt."

  Martine

  "Mooi om een aantal zaken die ik wel weet, maar nog niet of niet meer toepas, weer onder de aandacht kwam."

  José

  "Leuk, inspirerend en praktisch. De manier waarop je communiceert is energiek en vrolijk.Boost je Baan gaf mij elke week een moment om tegen aspecten in mijn baan anders aan te kijken."

  Marc

  "Een feest van herkenning van dilemma's waar anderen tegenaan lopen, en ik dus ook. Confronterend en verhelderend tegelijk. Heb van je tips genoten. Super lief, attent, profi en constructief."

  Lucy

  "Ik heb veel aan Boost je Baan. Waar mogelijk adviseer ik mensen om dit ook te doen, het is zo prettig af en toe met je zelf bezig te zijn!"

  Suzanne

  "Super bedankt voor je originele aanpak, het heeft me echt inzicht verschaft en goed gedaan."

  Arie

  "Boost je Baan laat je weer even nadenken over alle dingen die ook bij leuk werk horen en met de inhoud vrij weinig te maken hebben en die dus snel vergeten worden. Het uitvoeren van de tips zorgt er niet alleen voor dat je eigen baan leuker wordt maar ook dat de sfeer op de werkvloer een boost krijgt."

  Marte

  "Het heeft mij gebracht dat ik weer wat meer stil sta bij de randvoorwaarden voor leuk werk en wat ik daar zelf aan kan doen. Het heeft er ook voor gezorgd dat ik duidelijker heb wat voor mij belangrijk is voor een goede sfeer en fijne werkplek."

  Noor

  "Inspirerend en leuk om interactie te zien (en te hebben) in de Facebookgroep. Een goed initiatief!"

  Wietske

  Gun jij jezelf ook meer werkgeluk?

  Doe dan mee van 21 tot en met 25 januari

  Tijdens deze challenge ontvang jij  gratis dagelijks een inspirerende video met een sleutel tot meer werkgeluk en een concrete opdracht. Zodat je direct meer plezier en energie uit je werk haalt.

  Ja, ik wil meer werkplezier

  Ja, ik wil meer werkgeluk!

  dit veld niet invullen s.v.p.

  Je ontvangt na het achterlaten van je gegevens direct de voorbereidende opdracht in je mail. En vanaf 21 januari gaan we dan samen de uitdaging aan.

  Veelgestelde vragen

  • q-iconWanneer beginnen we?

   We starten op 21 januari 2019, Blue Monday. Maar zodra jij je aanmeld, ontvang je direct de eerste voorbereidende opdracht. Dus eigenlijk begin je meteen al.

  • q-iconWat kost deze challenge?

   Niks. Een week lang mag jij gratis meedoen aan deze challenge. Omdat ik het belangrijk vind dat zo veel mogelijk mensen genieten van hun werk. Maar let op: alleen tijdens deze week heb jij de kans om hier gratis aan mee te doen.

  • q-iconHoeveel tijd kost deze challenge me?

   Ik beloof je, de tips en opdrachten die ik je stuur, zijn makkelijk en snel toe te passen. Reken op  gemiddeld 15 minuten per dag, soms een beetje meer, soms een beetje minder. Alleen de voorbereidende opdracht vraagt wat meer tijd van je. Maar hé, het is voor het goede doel.

  • q-iconIk heb al heel leuk werk, voegt Boost je Baan dan nog wel wat toe?

   Werk kan altijd leuker. En ook een Droombaan moet je levend houden, is mijn eigen ervaring. Blijf je daar niet aan werken, dan bestaat het risico om in een sleur terecht te komen en uit het oog te verliezen wat jouw baan een Droombaan maakte. Boost je Baan kan je hierin scherp houden, van nieuwe inspiratie voorzien en helpen te voorkomen dat je in die sleur wegzakt. Dus ja, doe vooral mee.

  • q-iconIk heb op dit moment geen werk, maar ben op zoek naar een nieuwe baan. Is het slim om dan mee te doen?

   Boost je Baan is er echt op gericht dat je de tips, tools en opdrachten direct in een werkcontext kunt toepassen. Als jij momenteel niet werkt, dan die je dus een beetje voor spek en bonen mee. Dus nee, dat zou ik niet doen. Dan raad ik je eerder aan om te kijken of het coachingsprogramma Creëer je eigen droombaan iets voor je is.

  • q-iconIk krijg al zoveel mails, ik ben bang dat ik ondergesneeuwd raak.

   Ik stuur je elke werkdag op hetzelfde tijdstip een mail gedurende de challege. Zo weet je precies wanneer je de Boost je Baan-mail kunt verwachten. Ik zorg er bovendien voor dat je deze mails makkelijk herkent tussen alle andere mails, trust me.

  • q-iconIk heb geen Facebookaccount, wat nu?

   Ook zonder kun je deelnemen. Maar, in de Facebookgroep wordt het wel extra leuk. En daar deel ik extra tips met je. Dus overweeg als je nog geen account hebt, om tijdelijk speciaal voor deze challenge een account aan te maken.

  • q-iconGratis, dat geef je vast de meest simpele tips en opdrachten weg?

   Uhm… nee. Juist niet. Ik heb juist het neusje van de zalm voor je geselecteerd. Die opdrachten, inspiratie en tips die het grootste effect hebben op de deelnemers van het jaarprogramma. Die de grootste verandering voor ze in gang hebben gezet. Waardoor zij nog meer genieten en nog meer energie uit hun werk halen.

   Bewijs? Kijk maar naar de ervaring van eerdere deelnemers aan de challenge (zie hierboven).

  Doe mee met de Boost je Baan challenge