Je gaat een sprankelend jaar tegemoet!

Super dat jij een sprankelend jaar tegemoet wilt gaan! Om er echt een sprankelend jaar van te maken, volg je onderstaande 4 stappen. Ik wens je heel veel succes en vooral ook plezier. En natuurlijk een heel sprankelend jaar!

maartje

1. Download hier het Sprankelplan

Klik op het plan, dan start de download vanzelf. Sla het plan op op je computer, print het uit en ga aan de slag!

2. Plan je #Sprankeldag

Nu je het Sprankelplan gedownload hebt, is het belangrijk dat je er ook daadwerkelijk mee aan de slag gaat. Om je daarbij te helpen, organiseer ik twee online #Sprankeldagen op 11 en 14 januari waaraan jij gratis mag deelnemen. Ik zou het heel gaaf vinden als je er op één van deze dagen bij bent! Tijdens zo'n dagdeel gaan we samen actief aan de slag met het Sprankelplan. Energie en motivatie opdoen en waar mogelijk al eerste stappen zetten op weg naar een sprankelend jaar!

3. Sharing = caring

Word je blij nu je het Sprankelplan hebt gedownload? Dan doe je mij een groot plezier door het het te delen via onderstaande knoppen of deze link te verspreiden: www.pimpyourcareer.nu/sprankelen

Dank je wel!

4. Deel je Sprankelwoorden

Ik ben heel benieuwd wat jouw Sprankelwoorden zijn! Deel je ze hieronder met me? En als je het aandurft, mag je natuurlijk ook je Sprankeldoelen delen. Daardoor maak je ze voor jezelf een stuk echter, wat weer helpt om ze ook echt te gaan verwezenlijken.